23405382-tx2qo_edited.jpg

Bollklubbensupport

Officiell supporterförening till Halmstads BK

 

En Blåsvart Kärlek, gemenskap, glädje & passion!

Vi i Bollklubben Support kommer i framtiden vara en stödföreningen till olika projekt och supporterinitiativ runt Halmstads BK.Vi hoppas också på att kunna utveckla ett närmre samarbete med näringslivet, staden och kommunen. Målet är att alla skall kunna känna stolthet för den blåsvarta Bollklubben från Halmstad.

Bollklubben Support är en aktiv supporterförening som är öppen för alla HBK:are. Oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Vi är politiskt obundna samt tar avstånd från alla former av våld och rasism. Vi är en förening med ett stort åldersspann bland våra medlemmar, bestående av både killar och tjejer, utspridda runt om i landet.

BKS är en helt ideell förening.

 

Nyheter

 
 

Stigs Hinmel

nedladdning bm,.jpeg

BM Bar & Mat

En mysig sportbar i hjärtat av Halmstad med fulla rättigheter.
Ett naturligt tillhåll för HBK:are då de visar alla HBK:s matcher,  som medlem i BKS så har du ett kanonerbjudande i baren.

nedladdning jac.png

JAC Tryck & Brodyr AB

Halmstads äldsta tryckeri, ett familjeföretag som sen 1983 har arbetat med att trycka och brodera loggor på profilkläder och presentreklam åt företag och föreningar runt om i Sverige.

1200x1200bb-75.jpg

STIGS HIMMEL PODCAST

En podcast om Halmstads BK. Vi pratar smalt och brett om HBK och allt som berör. Från Örjans Vall till supporterliv och spelarprestationer.
Stigs Himmel är podden för dig med blåsvart blod.