Sök
  • bkshalmstad

Bollklubben Support - Officiell supporterförening

1995 togs beslutet att grunda Blue Force. En sammanslutning för att formalisera det organiserade supporterskapet till Halmstads BK. Namnet ändrades relativt omgående till Kvastarna- Ett namn som lever kvar än idag som benämning för alla HBK:are.


2009 togs beslutet att återigen ändra namn på föreningen. Detta som ett slag i en omorganisation och nystart. Detta namn på föreningen blev Bollklubben Support och detta namn är det som vi än idag har kvar. Efter några år av nedfall är vi nu några personer som vill dra igång föreningen igen. Vi är några drivna supportrar som vill se en vibrerande Västra Stå. Oavsett hur du definierar ditt supporterskap så är du välkommen in i Bollklubben Supports värme. Är du en vurmare för föreningsdemokrati så är du välkommen. Är du ultrasorienterad och brinner för en aktiv läktare är du välkommen. Eller är du en supporter som är nöjd med att kunna köpa din korv och svära över en tajt offside så är du också välkommen. Oavsett vem du är så är Bollklubben Support föreningen för dig.


Vi i Bollklubben Support vill vara föreningen som jobbar med HBK för att utöka supporterskapet för HBK. Vi vill vara föreningen som aktivt jobbar med föreningsdemokratin för HBK. Vi vill vara föreningen som växer och som ständigt utökar sitt engagemang med sina medlemmar.

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla